Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски иска отмяна на ограниченията за украинския износ за 5 страни от ЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога прикани за анулация на краткотрайните европейски ограничавания върху украинския експорт на зърнени култури за пет страни, измежду които и България, наложени до 5 юни.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10418
От Киев още веднъж желаеха от съдружниците още оръжия, с цел да отхвърлен съветските сили и предизвестиха, че предстоящата контраатака може да не даде бързи резултати.

Говорител на украинската войска удостовери, че не престават офанзивите към Бахмут, където от месеци се водят тежки сражения, само че руснаците не са завладяли града. Лидерът на наемниците от " Вагнер " още веднъж заплаши, че групировката му ще напусне Бахмут, в случай че не получи задоволително муниции.

Изстреляни са били 25 ракети против Украйна като 23 от тях са били свалени.

Във вчерашния Ден на Европа ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е посети Киев, където акцентира, че Европа прави всичко допустимо да отслаби военната машина на Москва. Там на Червения площад беше маркирана 78-ата годишнина от успеха над хитлеристка Германия. В речта си президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През упрекна западните глобалистки елити в опит да разрушат Русия. По думите на Путин бъдещето на Русия зависи от участниците в по този начин наречената от него " специфична военна интервенция ",предаде БНР.

От външното министерство в Киев показаха неодобрение от наличието на парада на задгранични водачи, като го нарекоха неморална и неприятелска стъпка. До Путин застанаха министър председателят на Армения и президентите на Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан, Узбекистан и Беларус.

Външният министър на Украйна предизвести да не се чака прекалено много от пролетната контраатака на армията. Ако не бъдат освободени всички територии, ще има още настъпления, сподели Дмитро Кулеба пред немския вестник " Билд ". Той акцентира, че страната му ще се нуждае от доста повече въоръжение, в това число съвременни изтребители. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР